Vezetői kihívások és megoldások 1.0 Teljes nézet

Vezetői kihívások és megoldások 1.0

László Judit

Beszélgetések erdélyi cégvezetőkkel

Bővebb leírás

Kiadó: EXIT kiadó
  • Kiadási év: 2019
  • Méret: 13 x 20,5 cm
  • ISBN: 9789737803979
  • Kötés: puha borító
  • Oldalszám: 204

20,00 lej

Leárazás!

-5,00 lej

25,00 lej

Életünk minőségét nagymértékben meghatározza az, hogy milyen körülmények között dolgozhatunk, hogyan megyünk haza délutánonként, érezzük-e az évek során, hogy fejlődünk, megvalósítottunk-e valamit, piacképes maradt-e a tudásunk, képességeink.

A cégek vezetőinek minderre direkt ráhatásuk van: biztosítanak-e fejlődési lehetőségeket, hagynak-e elfajulni konfliktusokat, stb. Jelen könyvben hat vezetőt ismerhetnek meg, és ezen interjúk élőben is követhetőek voltak 2017 októbere és 2018 áprilisa között Kolozsváron, a Vezetői kihívások és megoldások címet viselő beszélgető­sorozat keretében. Ezek alkalmával a hallgatóság kérdéseket is feltehetett, a beszélgetések végén pedig megismerkedhetett a vállalkozókkal, cégvezetőkkel.

Az amerikai álom kifejezés azt az eszmét fedi, hogy mindenki képes önerőből, kemény munkával életét jobbá tenni, többnyire folytonos és növekvő jövedelemmel. A könyvben szereplő összes vezető nulláról indult, és megvalósította itthon, Erdélyben, Romániában is az amerikai álmot.

László Judit

A kolozsvári könyvbemutatóról:

https://www.maszol.ro/index.php/gazdasag/112934-hogyan-m-kodnek-a-vallalatok-vezet-i-kulisszatitkok-a-vezet-i-kihivasok-es-megoldasok-1-0-konyvbemutaton-jartunk

Hírlevél

Partnereink

Vallásszabadság Háza

Communitas

Helikon

Erdélyi Irodalmi Portál