Apa, építsünk kuckót! Teljes nézet

Apa, építsünk kuckót!

Markus Majaluoma

Bővebb leírás

Nincs készleten!

Kiadó: Koinónia Kiadó
  • Kiadási év: 2018
  • Méret: 21 x 26,5 cm
  • ISBN: 9789731651965
  • Kötés: keménytábla
  • Oldalszám: 36
  • Képek: Markus Majaluoma illusztrációival

36,00 lej

„Hogy lehet ekkora csend és rend ebben a házban?” – csodálkozik el Rózsadombi Benedek, amikor elcsigázottan hazaér a munkából. Ám ez csak vihar előtti csend és rend. Hamarosan kiderül, hogy a ház udvarán hegyekben állnak a család ingóságai, mert a Rózsadombi gyerekek, akiket a korábbi történetekből már jól ismerhetünk, szemétdombot építettek időtöltésképp.

Apa majdnem szívszélhűdést kap, ám ekkor Putkela szomszéd építő ötlettel áll elő... a szó legszorosabb értelmében! Mi lenne, ha lombházat építenének a gyerekekkel most, hogy minden elképzelhető alapanyag készen áll az udvaron.

Apa először vonakodik ugyan, de aztán Putkela bácsival együtt annyira belejön a lombkuckó csinosítgatásába, hogy a gyerekek csak útjában vannak. Oszi, Vejnő és Annamari azonban nem csügged. Saját kuckót kerekítenek, méghozzá a világ legkuckósabbját.

De mit kezd vajon a család két kuckóval? És Apa lába miért a gyerekek dobozkuckójából kandikál ki, amikor Anya hazaér estére?

Az Apa, építsünk kuckót! Markus Majaluoma Apa-sorozatának harmadik darabja, amelyben az író–rajzoló a Rózsadombi família csendesnek igazán nem mondható kisvárosi hétköznapjaiba enged betekintést. Izgalmakban, sírva kacagásban most sem lesz hiány.

Hírlevél

Partnereink

Vallásszabadság Háza

Communitas

Helikon

Erdélyi Irodalmi Portál