Ezerarcú csirke és tavaszi receptek Teljes nézet

Ezerarcú csirke és tavaszi receptek

  • Kiadási év: 2018
  • Méret: 15 x 21 cm
  • ISBN: 9786069950326
  • Kötés: puha borító
  • Oldalszám: 192
  • Képek: színes

12,50 lej

Manapság nem könnyű eldönteni, hogy mit, mennyit, mikor szabad enni, és nem könnyű tartani magunkat a szabályokhoz, mert ezek állandóan változnak. Ott van ugye például a disznózsír vagy a tojás. Évtizedekig tiltották, most meg azt mondják, hogy a zsír nemcsak hogy nem káros, de a szervezet könnyebben feldolgozza, mint a növényi zsírok többségét. Na és a tojás. Szinte az egészségünk ellenségének kiáltották ki, most meg azt mondják, hogy nagyon is fontos tápanyagforrás, csak fogyasszuk mértékkel. Hát kérem szépen, ez sajnos a legtöbb ínyünkre való dologgal így van: csak mértékkel szabad. Mértékkel az alkoholt, mértékkel a szerelmet, mértékkel még a sportot is, tehát ezen igazán nem akadhatunk fent.
Én megtaláltam a lelki békémet ebben a káoszban: kerülöm a feljavított, szemre és ízre is igen csábító termékeket, melyeket pont úgy nem, de azokhoz hasonlót otthon is tudok készíteni, ezenfelül a házinak van egy óriási előnye: nincs benne semmi plusz! Talán a boltinak szebb a színe (színezékek), jobb a tartása (állagjavítók), illatosabb vagy karakteresebb az íze (aromák, ízfokozók), de a saját készítésű, amennyire csak lehet, egészséges. Igaz ez akár a felvágottakra is (nézzék meg könyvünkben), egyszerűen készíthetünk otthon is ízletes uzsonnára-, hidegtálravalót.
A könyv szerkesztői mindannyian édesanyák, feleségek vagyunk, akik éppúgy, mint Önök, kedves olvasóink, azon törekszünk, hogy szeretteink számára egészséges, jó minőségű ételt kínáljunk, amit tényleg nem csak azért fogyasztanak el, mert éppen éhesek, hanem mert csábítóan finom! Otthoni főzésre hívjuk hát Önöket, mert hisszük, hogy a házi kosztnál nincs jobb, egészségesebb és finomabb!
Köszönjük, hogy előző könyvünknek bizalmat szavaztak, reméljük, hogy sorozatunk második részét is örömmel fogadják majd!
Kellemes tavaszt, örömteli főzést és jó egészséget kívánok a kiadó és szerkesztőink nevében is.

Hírlevél

Partnereink

Vallásszabadság Háza

Communitas

Helikon

Erdélyi Irodalmi Portál