Nőileg január-február Teljes nézet

Nőileg január-február

  • Kiadási év: 2018
  • Méret: 16,5 x 23 cm
  • ISBN: 5948492250013
  • Kötés: puha borító
  • Oldalszám: 99
  • Képek: színes

10,00 lej

Ha január, akkor megújulás

Sokan elborzadnak a gyarapodó ráncoktól, igazságtalannak tartják a megereszkedett bőrt, és elkeserítőnek a fáradó testet. Ehavi lapszámunkban a plasztikázás pozitív és negatív hozadékaira igyekeztünk rávilágítani, s közben körülnéztünk, hogy milyen kínálat elégíti ki a mifelénk is egyre növekvő ezirányú keresletet. Olyan nőkkel beszélgettünk, akik ellene vannak, és olyanokkal, akik nem ellenzői a beavatkozásoknak, sőt vettek is igénybe ilyet. Emellett fogyni igyekszünk, de eszünk is persze. Bemutatunk egy Erdélyben újnak számító, a fogyást igen hatékonyan segítő eljárást, majd Étlap rovatunkban rögtön betérünk a Gerendás panzióba, remek ételek és italok közt feledtetni testünkkel gyötrelmeit.

Rendkívül érdekes riportot kínálunk emellett az olvasónak arról, hogy miképpen szilvesztereznek a mentőszolgálat munkatársai. Bátor kolléganőnk, Pál Bíborka ugyanis a csíkszeredai mentősökkel töltötte a szilveszteréjszakát, s a nem mindennapi kalandot rendkívül színesen mutatja be lapunk hasábjain.

Ebben a hónapban a Nőileg jópasija Vékony Zsolt József, aki Arad megyében négy szórványgyülekezet lelkésze, az aradi magyar ajkú diákok református vallástanára, férj és friss édesapa. Azt mondja, hiteles lelkésznek lenni kőkemény munka. De még ennél is meglepőbbet mond Varga László Edgár fiatal költő, aki szerint könnyen elképzelhető, hogy isten nőnemű.

Lurkó rovatunkban ezúttal a kütyühasználat előnyeiről szólunk, arról, hogy miként könnyíti a technika az oktatást és a tanulást. S ha már az eszközöknél tartunk: Ökorend rovatunk annak jár utána, milyen hatékonyságú háztartási gépekbe érdemes beruházni, és mit jelentenek a vásárláskor feltüntetett energiatakarékossági kategóriák.

Ötleteket adunk a hatékony konyhai tárolásra is, de ha már nagyon menne az olvasó kifele a konyhából, csak pár oldalnyit kell lapozni, és elkísérjük egészen Lisszabonig. Nagyszerű időtöltést kívánunk!

Hírlevél

Partnereink

Vallásszabadság Háza

Communitas

Helikon

Erdélyi Irodalmi Portál